BTL UNISON

Представяме ви уникалната комбинация от радиочестота и шокови вълни в революционния BTL UNISON.

С тази комбинация ще разрушите целулита, ще стопите мастните клетки, като по естествен начин ги изхвърлите от организма и ще стегнете отпусната кожата!

Как действа?

Радиочестотните вълни, достигат до мастните натрупвания, в резултат подкожния мастен слой се загрява като действието е директно върху мастните клетки. Веднъж освободени от фиброзните им капсули те попадат в кръвния и лимфен поток, а оттам отпътуват за преработка в черния дроб. По този начин организмът естествено се освобождава от излишните мазнини. Едновременно с изхвърлянето на мастните клетки, радиочестотата повдига и стяга отпусната кожа. UNISON е единственият апарат, които третира всички 5 причини за образуването на целулит. Подходящ е за всички фази на целулита и всеки тип тяло!

Зa кого е подходящ BTL UNISON?

BTL UNISON е идеален за всеки, търсещ неинвазивно намаляване на целулит и цялостно подобряване вида на своята кожа. Подходящи за третиране са ръцете, бедрата, коремът и задните части.

Колко дълга е терапията? Колко сесии са необходими?

Според нуждите ви ще бъде изготвен персонален терапевтичен план. Обикновено са нужни 4 процедури, разпределени през седмица. Самата терапия отнема около 20 минути в зависимост от третираната зона.
Какво е усещането по време на процедура? Болезнено ли е?
Терапията наподобява масаж с горещи вулканични камъни, допълнен от интензивни, приятни механични вибрации. Релаксиращата процедура се извършва в легнало положение.

Колко бързо ще видя резултати? Необходимо ли е време за възстановяване?

Подобрение се наблюдава още след първата терапия. Поради липсата на възстановителен период можете да се върнете към ежедневието си веднага след процедурата.

Комбинираното дейтвие на шоковите вълни с радиочестота е всичко от което се нуждаете за извайване на съвършен силует!

Допълнителна информация