Кислородна безиглена мезотерапия за лице

Интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и активни съставки за изравняване на тена, максимална хидратация и лифтинг заглаждане на фините линии. В основата на терапията стои 95% чист кислород и активните ампули на dr. Babor®.

Кислородната мезотерапия е реална алтернатива на мезотерапията с хилауронова киселина и ботокс, но без болка.

Сбогувайте се с бръчиците, белезите от акне и разширени пори. Забравете за зачервената и раздразнена кожа. С безиглената кислородна мезотерапия ще си възвърнете жизненото излъчване. С изключително приятната и релаксираща процедура кожата има сияен вид.

Защо кислородна мезотерапия?
Революционен метод за допълнително насищане на кожата с кислород. В основата на терапията стои въздействието на чист молекулен кислород, който под налягане е способен да проникне в дълбоките слоеве на кожата. Към него добавените хилауронова киселина, витамини, колаген буустер и други допринасят за интензивна хидратация на кожата, блясък и лифтинг ефект.
Процедурата е подходяща за всяка възраст, може да се прилага както с подмладяващ ефект, така и с подобряване състоянието на кожата при акне. Резултатът се забелязва веднага!

Цена терапия
Кислородна безиглена мезотерапия за лице Babor® 60 лв.

Услугата се изпълнява от

Дияна Карова

Козметик